Acest telefon a venit in stare foarte buna si chiar avea deja un protector de ecran pe el! Functioneaza bine si cu siguranta mi-as mai lua un alt telefon ca acesta.
foarte fericit
Functioneaza foarte bine inca!
Practic, am primit un nou IPhone 8 la 250 $ mai putin. Durata de viata a bateriei a fost la 96% din capacitate si nici macar un singur semn pe telefon, desi a fost listat la calitatea A-. Categoric merita.
Mare
Telefon minunat, la fel ca si cum ar fi nou, durata lunga de viata a bateriei, culoare frumoasa
Excelente equipo
produs excelent
Acesta este al doilea dispozitiv pe care l-am cumparat Smart.md RENEWED si arata si functioneaza ca nou. @ pentru 2 cu Smart.md. Recomand pe deplin.
Ca nou! Foarte placut surprins.
Iphone 13 pro rate fara dobanda
Cat costa iphone 13
Iphone 13 pro md
Iphone 13 pro alb
Iphone 13 pr
Iphone 13 alb
Moldova SPOGIE SPOGIE proiectat pentru iPhone 13 Pro Max Silicon Protective Case, Cute Color iPhone 13 Pro Max Case Red : Orice altceva
Vestea buna este ca, de fapt, se potriveste cu iPhone-ul meu 13 Pro Max, pentru ca multe carcase de pe piata in prezent nu se potrivesc telefonului (cred ca incearca sa treaca 12 Pro Max pentru 13 Pro Max).
Vestea proasta este ca husa este destul de fragila, iar marginea ecranului este foarte usoara, asa ca sunt destul de sigur ca nu imi va proteja telefonul.
Este dezamagitor, deoarece am petrecut mult timp citind recenzii si cautand husa alba perfecta pentru telefon, dar aceasta nu este ceea ce ma asteptam. Returnarea.
ETA: De cand am scris aceasta recenzie, vanzatorul m-a hartuit in mod repetat prin e-mail pentru a elimina recenzia mea negativa pentru bani. Eu tot sterg e-mailul, ei trimit altul. Am raportat la Smart.md.
Cumparator BEWARE.
Aceasta este culoarea roz perfecta pe care o cautam. Nu am vrut un roz care sa fie prea palid sau prea intunecat. in poze pare putin palida, dar in realitate este putin mai inchisa. De asemenea, se potriveste bine.
este o carcasa foarte placuta, nu prea mult de un sentiment de cauciuc, care este partea mea preferata despre caz.
Am luat-o pe cea roz si este ca o culoare roz bubblegum, care este exact ceea ce mi-am dorit, bonusul este ca a venit cu o protectie pentru ecran gratuit!
Livrare rapida, pretul a fost grozav!
Sucks trebuie sa se intoarca. Cazul este prea mare Chiar daca anazon spune ca se potriveste unui iphone13 PRO. Ei bine, nu este!
Cazul este bun, se decoloreaza usor, probabil doar pentru ca este alb
Material foarte bun, pret bun, merita pentru oameni Pentru a incerca, foarte recomandat
www.smart.md/apple-iphone-13 Iphone 11 pro smartmd
Smart 13 pro max
Iohine 13
13 Pro silver
Iphone 13 smart
Telefonul functioneaza bine, iar durata de viata a bateriei este buna. Sper sa ramana asa pentru cativa ani, pana cand Apple va rezolva problema 5G.
Calitatea telefonului reinnoit Smart.md a fost excelenta, arata aproape ca un telefon nou.
Fiul meu in varsta de 14 ani si-a economisit banii pentru a cumpara iPhone. A fost perfect pentru gama lui de preturi si acum poate face facetime cu prietenii si sora lui.
Functioneaza foarte bine, livrare rapida.
Perfect... stare excelenta, chiar daca este reconditionat
La fel ca nou, functioneaza perfect. Durata mare de viata a bateriei si toate functiile functioneaza foarte bine
Actualizare de la iPhone 5, la un pret rezonabil, functioneaza cu 200% mai bine decat vechiul telefon
Fiica mea a vrut un telefon mai nou. Acesta se potriveste cu factura. Un telefon bun pentru bani.
Bateria a venit cu o sanatate de 79%. Ei spun ca ar trebui sa vina cu 80% sau mai mult. in rest, o achizitie foarte buna. Telefonul a venit in stare buna si tot ceea ce a fost listat a venit la fel de bine
Dupa ce am avut telefonul timp de 4 luni fara probleme, telefonul s-a resetat singur si acum are o parola pe el si sunt blocat din telefon! Nu am pus o parola inainte de resetare, deoarece a fost cumparat pentru un copil de 5 ani.